Programació 2022

DISSABTE 7 DE MAIG

Cap de setmana

EXPO-FOTO 

 

 

11:00

Presentació «JugaPatraix» + Exposició + Concert de Raquel Cruces

Presentació del projecte Juga Patraix a través d’una exposició de fotografies sobre l’activitat «Patraix a la deriva», realitzada amb alumnat de l’Escoleta Infantil El Trenet. Ens acompanyarà en directe la música d’arrel de Raquel Cruces.

 

 

20:00

Presentació FAP V + Concert The Moneylenders

Festa de presentació de la cinquena edició del Festival de la Factoria de Patraix i concert de The Moneylenders

 

 

DIUMENGE 8 DE MAIG

11:00 – 19:00

Fent Barri / Festa al Carrer /Mercadet, Dinar, Música 

Després de l’èxit de la festa al carrer del 7è aniversari de Sankofa tornem. Diumenge 8 de maig tornem a recuperar el carrer per a les persones. Des de les 11 del matí fins a les 18.30 farem un seguit d’activitats per trobar-nos veïns i veïnes. Mercadet de bescanvi i segona mà, dinar comunitari (porta allò que vulgues i tasta dels altres), música en directe, dansa, tallers… I tot el que vulgues aportar

 

 

DIMECRES 11 DE MAIG

19:30

¡TANGO! Un Viaje a Través de la Danza 

El tango argentí és famós a tot el món per la seua intensa passió i romanç. El que és menys conegut és que les arrels d’aquesta música es poden trobar als cellers espanyoles, les plantacions de tabac cubanes, el palau de Versalles i fins i tot, els pubs del nord d’Anglaterra. La violista Mara Tieles Cutie i el guitarrista Jonathan Ross Parkin seran les seves guies a través de les inspiracions eclèctiques i sorprenents que van crear el Tango que és avui conegut i estimat. Ells es van inspirar per unir forces a través del seu amor mutu per la música llatinoamericana. Músics consumats, Mara i Jonathan han actuat a sales de concerts com Berliner Philhamoniker, Wigmore Hall, Concertgebouw i Barbican respectivament, a més de guanyar nombrosos premis en concursos internacionals. Tant Mara com Jonathan són músics eclèctics i curiosos que busquen constantment formes noves i interessants de fer música i que se senten a gust interpretant tant música contemporània, antiga i electrònica. https://www.jonathanrossparkin.com/ https://es.maratieles.com/

 

 

DIVENDRES 13 DE MAIG

17:00

Mural de Robots Máquinas 

Inauguració del mural infantil amb la col·laboració del AFA CEIP 8 de Març i Artefacte, realizat per ESTUDIO ERGORIA

 

 

20:00

«Viernes 13 y Sábado 14» 

Interpretada pels actors actores Eliana Inuso, José Verde i Alicia Gracia.
Reserves al 670115918-WhatsApp (LA CASA de Patraix) Entrades 8€

 

 

DISSABTE 14 DE MAIG

10:00

Realització de mural 
 

 

11:00

Exhibicio de graffiti 
 

 

11:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00

Mercadet d’il·lustració 
 

 

11:30 – 12:30

Presentació En Construción de Chris Stygryt

Presentació del còmic En Construcció de Chris Stygryt. Comptarem amb la presència de l’autor i de Pepe Ayuso dirigint la xarrada.

 

 

12:00 – 13:30

  Taller i projecció de Y SI NOS MIRAMOS A LOS OJOS?

Objectiu serà fer un taller amb altres estudiants d’instituts veïns del barri de Patraix, per convidar-vos també a alçar la mirada de les pantalles i connectar-nos al món off-line que tenim a prop de la pell. Els meus alumnes i jo, serem tot orelles per a ells. Compartirem una dinàmica xula que parla de VOLER-SE I CUIDAR-SE, d’AUTORREGULACIÓ i PRESA DE CONSCIÈNCIA. https://www.instagram.com/p/CdJoUDhr2iE/?igshid=MDE0ZTc4YzU

https://www.instagram.com/p/CdJoUDhr2iE/?igshid=MDE0ZTc4YzU
 

 

12:00 – 13:30

Taller Ciutat de Jocs

Taller de joc i teatre al carrer per a xiquetes, xiquets i persones adultes. Explorarem juntes l’imaginari al voltant d’elements que trobem a l’espai públic. Precisa inscripció prèvia en aquest formulari.

 

 

12:30

Policromia 

Alegoria participativa. Front a la intolerància: policromia. I tu, de quin color ets?

 

 

13:00 – 14:30

Presentació Garafía de Elías Taño

Presentat per Lalo Kubala una vegada més comptem amb Elias Taño reivindicatiu i sempre disposat a col·laborar amb la seua presència i el seu support. Garafía: “Històries dels que se’n van i dels que es queden. Retalls de vida entrellaçats amb força a una història col·lectiva. La de la dignitat, la duna lluita perpètua, immemorial, per no doblegar el cap i mirar a l’horitzó amb força. Garafía és una regió muntanyosa del nord-oest de la illa de La Palma, a l’arxipèlag canari. Una terra que als anys 40 i 50 del segle XX va experimentar un important èxode migratori a Veneçuela. Es va tractar d’una època convulsa, amb dos relats complementaris: el dels que se’n van anar i el dels que es van quedar.” (La Oveja Roja)

 

 

18:30 

Ruta d’Street Art pel barri de Patraix 

El dissabte 14 de maig et proposem un bon plà per a totes les edats. Un passeig guiat per Paula Finat guía oficial de la Comunitat Valenciana i experta en el tema. El passeig ens portarà a conèixer algunes de les intervencions d’art urbà que tenim al barri de Patraix i ens ensenyarà les claus per apreciar-les. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia ací: ací .

 

 

18:30 – 19:30

Presentació HUM Cómics de José Tomás

«Fanzines produïts i editats per José Tomás en què es recopilen vinyetes i còmics autobiogràfics que l’autor havia anat publicant a xarxes socials prèviament, afegint algunes obres inèdites» tebeosfera.com

 

 

20:00 – 21:00

Presentació Tierra Muerta de Rogelio J.

Presenta i xarra Lalo Kubala

 

 

19:00

VICA Singer’s Circle Recital / Concert de Cançons Folk d’Irlanda i d’altres indrets amb encant 

Recital de cançons per membres del grup de cantaires de l’Associació per la Cultura Irlandesa de València (VICA). El programa inclou una majoria de cançons irlandeses amb altres d’Anglaterra, Escòcia, els Estats Units… fins i tot de València. El concert reflecteix el format habitual de les sessions del grup, on cadascú pren el seu torn i canta una cançó de la seva elecció amb aportacions ad hoc dels altres. L´ambient és relaxat i les cançons cobreixen tota la gamma d´activitats i emocions humanes, tragèdies i històries hilarants. Hi ha cançons amb tornada en què el públic està convidat a participar.

 

 

DIUMENGE 15 DE MAIG

11:30 – 13:00

 

Taller familiar de sabons naturals 

Taller familiar de sabons naturals (adults) i Herbario (infantil) realitzat per LA FALGUERA i BAOBAB OCI CREATIU. Els dos tallers: 35€, només sabons: 20€, sols Herbario: 15€ (edat recomanada de 5 a 12 anys)
Reserves al 670115918-WhatsApp (LA CASA de Patraix) Entrades 8€

 

 

12:30

Concert Viva Tirado

Concert del grup Viva Tirado

 

Scroll al inicio